pTC club PP
Echipa noastra
Acasa
Contact
Evenimente
Tarife
Racordare rachete
Pilates
Scoala de tenis
PTC Team4
De la stanga la dreapta:

Catalin Balea - Echipa Receptiei - este alaturi de noi din 2009 si poate oricand sa va ajute cu orice informatie legata de receptia clubului si nu numai. Catalin cunoaste tot ce este de stiut in clubul nostru iar corectitudinea si profesionalismul de care a dat intotdeauna dovada va garanteaza o informatie clara si o relatie cu receptia clubului de inalta calitate.

Vlad Capruciu - Echipa Antrenorilor - de natura calm si dotat cu o rabdare si perseverenta incredibila, cu o vasta experienta in antrenarea copiilor si nu numai, Vlad este intodeauna gata sa ghideze copiii in primele experiente in lumea tenisului dar si sa-i acompanieze in perfectionarea lor de-a lungul timpului. Personalitatea sa optimista si dedicarea cu care intra pe teren creaza o atmosfera aparte pe care clientii o apreciaza de fiecare data.

Mircea Radulescu - Echipa Antrenorilor - cu o lunga si intensa experienta in antrenarea si acompanierea in turnee nationale si internationale a sportivilor de performanta, Mircea ni s-a alaturat din primavara anului 2021. Seriozitatea si implicarea sa pe teren ajuta zilnic sportivii sa evolueze intr-un timp record.

Ionut Captan - Echipa Antrenorilor - dupa 20 de ani de implicare in antrenamentele de performanta, Ionut si-a pastrat acelasi entuziasm si energie pe care le utilizeaza pana la epuizare in favoarea copiilor pe care-i antreneaza. Vasta sa experienta in domeniul tenisului de performanta, rabdarea si perseverenta de care da dovada sunt doar cateva din calitatile sale. 
Stéphane si Irina Philit - suntem doi iubitori ai sportului alb. Din pasiune pentru tenis am contruit de la zero in 2008 primele doua terenuri ale acestui club. Terenul 1 si 2. Au urmat terenurile 3, 4, 5, 6 si receptia clubului. Incercam in permanenta sa amelioram clubul si sa va oferim posibilitatea de a practica tenisul in conditii cat mai agreabile. Mandria noastra este echipa care ne inconjoara si cu care speram sa ne continuam activitatea cat mai multi ani, clientii fideli care ne apreciaza si cu care ne cunoastem de ani de zile cat si copiii pe care i-am vazut cu racheta in mana pentru prima data la 5 ani si care acum participa la turnee nationale. Va suntem tuturor recunoscatori pentru ca ne sunteti alaturi!

Remus Cojocaru - Echipa Antrenorilor - cu o energie interminabila, cu un entuziasm si un zambet intodeauna prezent, Remus este persoana care reuseste sa motiveze pe oricine sa se antreneze. Dinamismul sau si dorinta de invata cat mai multe lucruri si a le transmite mai departe il fac pe zi ce trece un antrenor de exceptie.

Razvan Valcu - Echipa Antrenorilor - intotdeauna pozitiv, Razvan face orice sportiv sa se simta minunat la ora lui. Comunica excelent si reuseste se adapteze oricarui tip de personalitate. Este in mod special apreciat de copii pentru stilul adaptat varstei, respectiv invatarea prin joaca. Cu o experienta construita in lunga sa cariera de antrenor, Razvan reuseste cu sportivii lui progrese deosebite.

Mihai Baraitaru - Echipa Antrenorilor - PILATES - pasiunea, responsabilitatea si seriozitatea sunt doar o parte din calitatile sale. In functie de obiectivele pe care fiecare client le are, Mihai concepe si planifica programe de antrenament personalizate imbinand cu maiestrie cursurile de pilates pe aparate cu un circuit workout sau cu un antrenament TRX. Experienta sa in acest domeniu a ajutat nenumarati clienti sa-si amelioreze conditia fizica într-o maniera placuta și eficienta.

Flavius Maldea - Echipa Receptiei - din vara anului 2020 cand s-a alaturat echipei receptiei Power Tenis, Flavius ne-a uimit cu capacitatea sa de a invata rapid toate procedurile si diferitele problematici legate de receptia clubului. S-a integrat rapid in echipa si in fiecare zi primeste si insoteste clientii cu bucurie, zambet si respect. Calitatile sale de comunicare si de adaptare la particularitatile fiecarui client ne sunt indispensabile pentru buna organizare a receptiei.

Catalin Barsan - Echipa Receptiei - cunoscut in club si sub numele de Catalin de Brasov😉, cu mult calm si amabilitate, Catalin este persoana potrivita la locul potrivit. Cu o vasta experienta domeniul ospitalitatii si cu o capacitate foarte dezvoltata de a intui nevoile clientilor, Catalin va este alaturi pentru rezolvarea oricarei probleme legate de receptia clubului. Cu certitudine ca va cauta intotdeauna solutia optima pentru a satisface nevoile clientilor.
WhatsApp Image 2022-01-17 at 11.31.55 WhatsApp Image 2022-01-17 at 11.33.03